Datum för julmarknaden i Wien 2017

Förberedar du din resa till Wien före jul 2017? När kommer julmarknaderna att arrangeras i Wien 2017?

Tyvärr är datumen för julmarknaderna i Wien i 2017 en hemlighet så långt. Normalt publiceras dom i augusti eller september, så du måste ha tålamod tills dess. Men, vi har en gissning för öppnandet av den mest kända julmarknaden framför stadshuset i Wien. Om de följer traditionen öppnas julmarknaden  den 10 november eller 11 och förblir öppnat tills början av januari.

När kommer julmarknaderna att arrangeras i Wien i 2017?
När kommer julmarknaderna att arrangeras i Wien i 2017?

När kommer julmarknaderna att arrangeras i Wien i 2017?

Vi kommer att uppdatera vår blogg med mer information så snart officiell information har släppts. Du kan också kolla vår ”vad som händer i Wien artikel” för mer information.

Det finns så mycket att göra i Wien före jul, och en av de bästa sättet att förbereda sig för resan Wien julmarknad är genom att läsa vår artikel som talar om varför Wien är en av dom vakraste stadarna i Europa att besöka innan jul. Staden är så vacker före jul att du helt enkelt måste kolla det!

Du bör också överväga en resa till Budapest, en stad 2 1/2 timmar från Wien. I Budapest kan vi också hjälpa dig med privata guidade turer med en svensk talande guide!

Lämna ett svar