Guidade turer

Om du vill lära känna Wien kan vi säkert rekommendera en guidad tur. På en sådan resa kommer du att öka din kunskap om intresseområdet, och du får chansen att ställa alla frågor du har på ditt hjärta.  Det finns grundläggande turer tillgängliga som introducerar dig till den österrikiska huvudstaden, med information om de viktigaste sevärdheterna i Wien, stadens historia och ett ganska standardförfarande.

För den intresserade kan du även hitta kvällsturer, turer inklusive ett besök på Schönbrunn och andra turer till fots, och några med bil/buss. För mer information om det stora utbudet av olika guidade turer som finns i Wien, ta en titt på den här sidan: Viator.

Guidade turer i Wien
Guidade turer i Wien

Tour alternativ i Wien.

Det finns massor av turer tillgängliga när du kommer till Wien. Det enklaste alternativet kan vara att lära känna Wien på en hop-on hop-off busstur. Men det finns också alternativ för dem som vill ha en privat guide. Vill du se mer än bara Wien? Det är möjligt att åka på dagsutflykter till fantastiska platser som Salzburg, Hallstatt och till och med till Prag.

Vill du veta mer? Ta en titt på alla turer som finns tillgängliga på Viator.

Lämna ett svar