Schönbrunn ZOO

Om du besöker Schönbrunn kan du göra mycket mer än att ”bara” besöka ett magnifikt slott omgivet av en gigantisk park. En av de mest fantastiska sakerna du kan göra när du besöker Schönbrunn är att besöka djurparken, en av de äldsta zoologiska trädgårdarna i världen. Inne i Schönbrunns djurpark kan du se giraffer, elefanter, pandor, tigrar, lejon, fåglar, zebror, pingviner, fladdermöss, spindlar och många andra små och stora djur. Zooens territorium är ganska stort, så du förbereder dig bättre för att spendera ett par timmar här om du först går in.

Många exceptionella aktiviteter finns tillgängliga dagligen som kommer att krydda ditt besök ännu mer. Det finns dagliga händelser där du kan titta på djurhållarna när de matar elefanter, sjölejon, pingviner, koalor, tigrar, vargar och många andra djur. Du kan få mer exakt information när du anländer till parken eller hitta exakt information på djurparkens hemsida.

Schönbrunn Zoo – Tiergarten Schönbrunn

Öppettider: 9.00 – 16.00 (eller 18.00), beroende på årstid.
Inträde: 26 euro (vuxna), 15 euro (barn). Barn under 6 år går in gratis.
Biljetter: Köp dina biljetter online och undvik köer.

Hur kommer man till djurparken?

Det enklaste sättet att resa till Schönbrunn är med tunnelbanan. Du kan resa med den ”gröna” tunnelbanelinjen till hållplatsen Schönbrunn och gå därifrån. Det tar cirka 10 minuter att gå från tunnelbanestationen till Schönbrunn-ingången och därifrån ytterligare tio minuter att nå ingången till djurparken.

Schönbrunn Zoo bilder

Lämna ett svar