Vad händer i Wien?

Undrar du vad som händer i Wien? Finns det några festivaler i Wien just nu? När kommer julmarknaderna att arrangeras? Vilka är datumen för påskmarknaden?

Wien är en fantastisk stad och det händer alltid saker. Staden är inte bara ett nav för fantastiska konserter, utan har också fantastiska museer. Som ett resultat av detta finns det alltid fantastiska permanenta och tillfälliga utställningar på museer som Kunsthistorisches Museum och Museum of Natural History. Operahuset i Wien är världsberömt och det finns nästan dagliga evenemang i byggnaden som är värda att uppleva.

Staden har populära konsertlokaler som Gasometer och Stadthalle, och när ännu mer kända och populära artister som Taylor Swift, Coldplay, Depeche Mode och andra kommer till Wien används ofta den stora Ernst-Happel-stadion.

Vi kan inte skriva om varje enskild konsert och evenemang i Wien i vår Wien-guide, men vi försöker presentera de viktigaste evenemangen i vår Wien-kalender. Scrolla längre ner på sidan för att läsa mer om alla evenemang som presenteras i vår guide.

Julmarknad i Wien

Vad händer i Wien

april 2024
maj 2024
juni 2024
augusti 2024
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Inget evenemang hittades!

Vi hoppas att du hittade något intressant bland listan över kommande konserter, marknader, evenemang, utställningar och andra händelser i Wien ovan. Om du vill dela med dig av information om ett kommande evenemang eller har några kommentarer eller frågor, använd kommentarsfältet nedan.

Lämna ett svar