Coldplay Wien 2024

Har du någonsin hört talas om människor som hade ett datum, och sedan gjorde det igen på grund av framgången med det första datumet? Sedan träffades de för tredje gången, vilket till och med blev ett fjärde datum. Coldplay kommer inte till många städer i Europa under sin världsturné 2024, men Wien är en av få städer som har turen att få besök av bandet. Men det som började som tre konserter förlängdes snabbt till en fjärde natt på grund av populariteten och efterfrågan på biljetter. Du har med andra ord fyra kvällar i augusti 2024 där Coldplay kommer att uppträda på magnifika Ernst-Happel Stadium i Wien.

Den första Coldplay-konserten arrangeras den 21 augusti 2024. Ernst-Happel Stadium är en arena som ofta används för fotbollsmatcher men har en ännu större atmosfär under konserter. Om du vill komma till stadion, resa med tunnelbana till Praterstern och gå därifrån. Du kan även åka minitåg i Präter för att komma till arenan. Som ett resultat är det en mycket lätt uppgift att resa till Ernst-Happel Stadium med kollektivtrafik i Wien.

Vill du bo på hotell eller lägenhet nära stadion? Nedan hittar du en karta som presenterar boendemöjligheter och prisexempel i närheten av arenan.

Booking.com

Nu när du vet mer om konserten, konsertdatumen, platsen och även var du kan bo i närheten, låt oss sammanfatta allt!

Coldplay Wien 2024

Datum: 21-25 augusti
Plats: Ernst-Happel Stadium

Biljetter till Coldplay-konserterna i Wien.

Alla biljetter är sålda, men det går fortfarande att köpa andrahandsbiljetter till Coldplay-konserterna i Wien på Viagogo. Besök webbplatsen och du kan hitta biljetter till de olika Coldplay-konserterna och andra evenemang på den största begagnade biljettsidan online.


Om du vill läsa mer om andra konserter och evenemang i Wien, titta i vår evenemangskalender i Wien. I vår Wienguide kan du läsa mer om populära attraktioner, aktiviteter, museer och många ämnen om Wien.

Datum

aug 21 - 25 2024

Platser

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Kategori

Lämna ett svar