Wien Trail Run

Är du trött på att springa på asfalten? Vill du hellre komma till Wien och springa upp och ner omgiven av träd och några branta backar? Du bör definitivt överväga att anmäla dig till Vienna Trail Run!

Du kan hitta mycket information om evenemanget på den officiella webbplatsen på https://viennatrailrun.at/. Webbplatsen är för närvarande endast tillgänglig på tyska, men glöm inte att Google Translate är din vän om du inte förstår tyska.

Vad är det viktigaste du behöver veta om loppet?

Loppet går normalt av stapeln på hösten, i slutet av oktober. Den äger rum en bit utanför Wiens centrum, men ändå inom stadens gränser. Det finns tre distanser att välja mellan; 7 km, 15 km eller 23 km. Det är en sak att springa 7 km eller 23 km i en platt stad, men det här loppet är annorlunda. 7km-loppet har en höjdökning på 300 meter, medan 15km-loppet har en höjdskillnad på 550 meter. Om du bestämmer dig för att springa den längsta sträckan kommer du att uppleva en höjdökning på 1000 meter.

karta för Vienna Trail Run, 23 km
Här kan du se kartan och höjdskillnaderna om du bestämmer dig för att springa sträckan 23 km.

Wien Trail Run 2024

Datum: 20 oktober

Vad kostar det att delta? Var kan jag registrera mig?

Deltagaravgifterna varierar mellan 20 euro och 45 euro. Ju tidigare du registrerar dig, desto billigare är det. Du kan anmäla dig till evenemanget på https://time-now-sports.at/.

Var går starten på loppet?

Loppet startar från Am Cobenzl 96 (Parkplatz) – Restaurang Waldgrill


Du kan läsa mer om andra löpartävlingar och evenemang i Wien här.

Taggar:

Datum

okt 20 2024

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar