advent run in vienna

Adventslopp

Du har säkert hört talas om de fantastiska julmarknaderna i Wien. Vill du kombinera en helg där du besöker de legendariska julmarknaderna med en löpartävling i det fantastiska Prater-området (där du också kan hitta en julmarknad)? Det är dags att anmäla sig till det årliga adventsloppet i Wien.

Advent Run i Wien är tillgängligt för löpare som vill springa antingen 3 km eller 7 km. Evenemanget äger rum i Prater-området, och starten är från Prater Hauptallee. Detta område är populärt för löpartävlingar i Wien, vilket innebär att det finns flera andra löpartävlingar som äger rum i exakt samma område under andra tider på året.

Alla deltagare springer 3km-rutten först. Om du anmäler dig till 10 km-loppet fortsätter du med den traditionella 7 km-rutten som används i andra lopp som Leopoldi Run.

Anmälningsavgiften till loppet är normalt 26 euro, men om du bara anmäler dig på plats framför loppet blir priset lite högre.

Adventsloppet 2024

Datum: 1 december
Plats: Prater Hauptallee

Du kan anmäla dig till loppet på https://www.pentek-payment.at/. Om du vill läsa mer om andra saker som händer i Wien under den här tiden på året, titta här för att ta reda på vad som händer i Wien.

Taggar: ,

Datum

dec 01 2024

Tid

All Day

Platser

Präter
Präter
Kategori

Lämna ett svar