runnning in vienna

Nyårsloppet 2024

Är du redo att avsluta året på ett fantastiskt sätt? Varför inte delta i det fantastiska nyårsloppet i Wien? Spring längs den vackra ringen i Wien, se vackra attraktioner, njut av gemenskapen med tusentals andra löpare och bränn några kalorier. Detta och mycket mer är möjligt om du kommer för att springa nyårsloppet i Wien den 31 december.

Det är värt att veta att flera julmarknader i Wien fortfarande är öppna vid den här tiden, vilket innebär att du enkelt kan kombinera lite julmarknadsstämning och shopping med nyårsloppet. Loppet startar vid Wiens universitet (som ligger mycket nära Rathausplatz). Därifrån springer du mot Donau, längs Donau, innan du går mot Stadtpark (stadsparken), museikvarteret, Burgtheater, parlamentet och hamnar sedan vid stadshuset och universitetet. När du korsar mållinjen har du sprungit mer än 5300 meter i en vacker miljö.

Du har totalt 90 minuter på dig att avsluta loppet, vilket innebär att du enkelt kan gå sträckan inom nittio minuter. Njut av denna chans att upptäcka Wien genom att vandra mitt på vägarna som normalt är fyllda med bilar.

Nyårslopp Wien 2024

Datum: 31 december
Plats: Wiens universitet

Priset för att delta är mellan 28 och 38 euro (beroende på hur tidigt du anmäler dig). Du kan anmäla dig till evenemanget på https://www.pentek-payment.at/. Detta är en av många löpartävlingar i Wien. Du kan läsa mer om andra evenemang, löpartävlingar, konserter och festivaler i Wien på vår ”Vad händer i Wien”-sida.


Letar du efter ett boende nära universitetet i Wien? Nedan kan du se en karta som visar hotell och lägenheter i alla prisklasser. Om du bläddrar ut kommer du att se ännu fler alternativ.

Booking.com

Vi önskar dig ett gott nytt år och hoppas att du kommer att njuta av löpningen i New Year’s Run i Wien.

Taggar:

Datum

dec 31 2024

Tid

11:00 am - 12:30 pm
Kategori

Lämna ett svar