billie live vienna

Billie Eilish Wien 2025

Vi hade en fantastisk sommar i Wien 2024 med band som Coldplay och artister som Taylor Swift som kom till staden. 2025 blir ännu en fest för de som älskar fantastisk musik när den populära artisten Billie Eilish kommer till Stadhalle för att sjunga den 6 juni. Om du är ett av hennes fans som vill vara där på konserten, köp din biljett så snabbt som möjligt och planera din resa till Wien redan nu.

Billie Eilish kommer att turnera i många städer i Europa under 2025. Innan hon kommer till Europa kommer hon att göra massor av konserter i USA, och sedan en hel del i Australien. Därefter kommer hon till Europa där hon kommer att göra flera konserter i Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Krakow, Prag, Hannover och många andra städer. Hon kommer sedan till Wien (där hon bara kommer att göra en konsert), och sedan kommer hon att besöka Paris, Barcelona, Glasgow och London, innan hennes turné tar slut.

Är du ett stort av Billie Eilish? Det här är din enda chans att se henne live i Österrike 2025, så gör dig redo för massor av rolig och fantastisk musik. Om du aldrig har varit i Wien förut kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig och alla vackra sevärdheter och häftiga aktiviteter som väntar på dig i Wien här i vår Wienguide. Om du vill läsa mer om andra konserter, utställningar, festivaler och löpartävlingar i den österrikiska huvudstaden kan du titta på den här sidan för att ta reda på vad som händer i Wien.

Billie Eilish Wien 2025

Datum: 6 juni 2025
Plats: Stadthalle
Biljetter: Viagogo (här kan du köpa biljetter till alla Billie Eilish konserter världen över).

Hur tar jag mig till Stadthalle? Är Stadthalle en bra konsertlokal?

Stadthalle i Wien är en multifunktionell inomhusarena som byggdes mellan 1953 och 1958. Den har en inomhuskapacitet på cirka 16 000 personer för olika evenemang, inklusive konserter och sport. För att ta dig dit kan du använda tunnelbanelinje U6 och kliva av vid stationen Burggasse-Stadthalle.

Finns det några bra boendealternativ i närheten av Stadthalle?

Det finns massor av hotell och lägenheter över hela Wien, men om du vill hitta ett bra och billigt ställe att bo på nära Stadthalle kan du använda kartan nedan.

Booking.com

Du kan zooma in och ut om du vill leta efter boende ännu närmare Stadthalle eller om du vill hitta billigare eller bättre alternativ någon annanstans i Wien.

Datum

jun 06 2025

Tid

All Day

Platser

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Kategori

Lämna ett svar