Salzburg, Prag, Budapest

Salzburg, Prague, Budapest

Är du hungrig efter en intressant dagsutflykt från Wien? I så fall finns det flera möjligheter bara några timmar bort från Wien. Städer som Salzburg, Prag och Budapest är inte långt borta, så om det låter intressant med en dagsutflykt till någon av dessa städer ska du fortsätta att läsa nedan och klicka på länkarna för mer information. Vi samarbetar med Viator som  arrangera dessa dagsutflykter.

Dagstur till Salzburg:
Om du vill stanna inom Österrike är Salzburg ett utmärkt alternativ. Besök Mozarts hemstad, och njut av en guidad tur i staden Salzburg.
Information och priser

Dagstur till Prag:
Besök en av de mest populära städerna i hela Europa, Prag! Huvudstad i Tjeckien har många sevärdheter och några av de vackraste gotiska byggnaderna i världen. I Prag ni kommer att njuta av en guidad tur och lite tid för dig själv att göra shopping och andra aktiviteter.
Information och priser

Dagstur till Budapest:
Budapest är staden längs Donau med ca 2 miljoner invånare och med en enastående panorama vy ifrån Gellert höjden. Det kungliga palatset och parlamentet måste också ses . Om du har tid, njut av en läcker ungersk gulasch soppa!
Information och priser

 

 

Lämna ett svar