Österrikes Grand Prix 2024

Vill du vara där på Österrikes Grand Prix, den årliga Formel 1-tävlingen i Österrike? Evenemanget arrangeras på Red Bull Ring som ligger i Spielberg, i länet Steieria, i Österrike. 

Spielberg ligger 74 km från staden Graz (en 1 timmars resa med en bil), och det ligger nästan 200 km från Wien (en 2-timmars resa med bil).

Austria Grand Prix

Formel 1-tävlingen i Österrike arrangerades första gången 1964. Sedan dess har det arrangerats ofta, men ofta med avbrott i flera år däremellan.

Vill du vara där på Formel 1-loppet 2024? Du bör köpa dina biljetter så fort som möjligt!

Formel 1 i Österrike 2024

Red Bull Ring, Spielberg, Styria, Österrike
27 juni – 30 juni

Vill du titta på en Formel 1-tävling, men kanske inte den i Österrike? Om du bor i Wien tar det bara 2 1/2 timmar att resa till Budapest där du kan titta på Formel 1-loppet på Hungaroring.

Om du inte kan titta på någon av dessa tävlingar, kan du också titta på Formel 1 tävlingar online. Erfarenheten kan inte jämföras med att faktiskt titta på ett lopp på den officiella banan, men om du inte har råd med biljetterna, eller kanske inte har tid att resa till Österrike, det är ett bra andra alternativ!

Vem har vunnit Österrikes Grand Prix de senaste åren?

2014 Nico Rosberg
2015 Nico Rosberg
2016 Lewis Hamilton
2017 Valtteri Bottas
2018 Max Verstappen
2019 Max Verstappen
2020 Valteri Bottas
2021 Max Verstappen
2022 Charles Leclerc

Var ska man bo i Spielberg?

Reser du till Spielberg för Formel 1-loppet? Det kommer att spara dig mycket tid jämfört med att bo i Wien och åka på en dagstur för Formel 1-loppet. Nedan kan du se en karta över Spielberg där du kan se olika hotell och lägenheter med några prisexempel. Dessa hotell hjälper dig alla med en överföring till Formel 1-banan om du behöver hjälp med det. Vill du hellre bo på hotell i Wien? Du kan läsa mer om hotell i Wien här.

Booking.com

Vi hoppas att du kommer att ha en underbar tid på Österrikes Grand Prix. Om du vill ha mer information om Wien och allt staden har att erbjuda, titta i vår Wienguide för hjälp och inspiration. Här kan du också läsa om andra konserter, evenemang, festivaler och happenings i den österrikiska huvudstaden.

Taggar:

Datum

jun 27 - 30 2024

Platser

Red Bull Ring
Red Bull Ring
Kategori

Lämna ett svar