Påskmarknaden

Är du i för en överdos av påsk kaniner och annat roligt? Då ska du bege dig till Wien för påsk när de arrangerar en speciell påskmarknad i Schönbrunnpalace-området.

Som varje år kommer påskmarknaden att ge de bästa programmen för besökarna och påskmarknaden kommer att äga rum i de vackra barocka omgivningarna i Schönbrunn Palace som är värd för säsongens bästa program. Marknaden kommer att vara helt dekorerad med påskägg, ljus och blommor som alla kommer att representera den unika atmosfären i denna speciella fest.

På marknaden kommer det att finnas olika frestande matboder fyllda helt med traditionella påskrätter inklusive skinka och ägg i alla varianter, och nyberedda österrikiska snacks också. Förutom de läckra österrikiska rätterna kommer olika tillverkade produkter som keramik, glasverk och träleksaker för barn också att finnas tillgängliga. Påskmarknaden kommer också att ge ett hem till några Jazz konserter och olika program för barn och vuxna också.

Schönbrunns slott
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Österrike

Påskmarknad Wien 2023

Schönbrunns slott, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Österrike

Påskmarknaden i Wien kommer att äga rum på Schönbrunn-palatset från 25 mars till 11 april 2023.

Marknaden är öppen dagligen från 10 på morgonen till 6.30 på kvällen.

The annual Easter Market in Schonbrunn

Glöm inte att du kan hitta mer information om vad som händer i Wien här i vår Wien Guide. Du kan också läsa om de viktigaste attraktionerna i Wien, några rekommenderade restauranger, coola aktiviteter och massor av andra ämnen.

Datum

mar 25 2023 - apr 11 2023

Tid

All Day

Platser

Schönbrunn, Wien

Lämna ett svar