Hur och var tittar man på fotbolls VM i Wien?

How and where to watch the FIFA World Cup in Vienna

Vill du titta på fotbolls-VM i Wien? Staden är underbar, men under fotbolls-VM vill du se mer än bara Schönbrunn, Hofburg och parlamentet. Du vill titta på fotboll. Hur och var kan det bli gjort?

Hur och var tittar man på fotbolls VM i Wien?

Vi har bra nyheter för dig. Det är väldigt lätt att titta på VM i fotboll i Wien. Det minst sociala sättet att titta på fotbolls-VM är att slå på TV: n i ditt hotellrum och tittar på VM på ORF, en gratis TV-kanal. Du kan också besöka orf.at och titta på matcherna online där.

Om du vill vara mer social och titta på matcherna tillsammans med andra, kan du gå och se matcherna i någon pub. Massor av restauranger kommer också att sända fotbolls VM och om du bor på ett hotell som Marriott Hotel kan du hitta en sportbar intill ingången där du kan titta på alla matcher och äta några bra biffar medan du tittar på.

Det kommer också att finnas offentliga visningar av VM i Wien. På sådana ställer kan du titta på matcherna utomhus på jättestora skärmar. Här är några platser där du kan titta på VM utomhus i Wien.

  • Strandbar Herrmann, Herrmannpark (Donaukanal-Urania), 1030 Wien
  • Summer Stage, Donaukanal, U4 Rossauer Lände, 1090 Wien
  • Badeschiff, Donaukanal (Schwedenplatz/Urania), 1010 Wien
  • Adria Wien, Donaukanal, Obere Donaustraße/Salztorbrücke, 1020 Wien

Det låter bra, eller hur? Om du vill titta på VM online på ditt eget språk (och inte med tyska kommentatorer) kan du läsa mer om hur man tittar på VM online i den här artikeln. På webbplatsen kan du också hitta ett detaljerat schema för fotbolls-VM.

Vi hoppas att du kommer att njuta av din vistelse i Wien!

Lämna ett svar