Fem saker att göra i Wien

Ska du besöka Wien i en nära framtid ? Här hittar du fem saker att göra i Wien . Läs och om du har några tankar , skriv en kommentar .

Guidad tur

En guidad tur i Wien är en stor investering . Lär känna historien om denna intressanta stad , se de populäraste sevärdheterna och göra det på en privat guidad tur eller från en populär turist buss .

Gastronomi

Se till att smaka på traditionella Sacher tårta som du besöker Wien . Detta är den mest berömda tårtan i Wien . Du bör också prova den berömda Wiener schnitzel .

Öl

Glöm inte att smaka traditionell österrikisk öl . Några av de mest kända varumärkena är Steffl och Gosser , men om du har tur kan du hitta några ännu mer lokalt i vissa barer, pubar och restauranger runt .

Shopping

Österrike är känt för shopping . Här hittar du den berömda Kartner Strasse och Mariahilferstrasse . På dessa gator hittar du massor av butiker, restauranger, caféer och kvinnor ofta fastnar här i flera dagar . Området nära Stefansdomen ( Graben ) är känd för att vara bland de dyraste områdena för shopping i Wien .

Häst vagn

Om du vill se Wien i ett gammaldags sätt , sedan titta Vienna från en hästskjuts . Besök områden som Hofburg och känns som en kejsare som du tas runt .

Det finns många andra aktiviteter värt att kolla in i Wien , men vi hoppas att du har haft den här listan . Om du har ytterligare funderingar , skriv en kommentar !

Lämna ett svar