Wien Comix 2024

Är du ett stort av serietidningar och superhjältar? Har du sett Sheldon Cooper och hans vänner i The Big Bang Theory gå till Comic-Con i USA, och du har alltid drömt om att delta i ett liknande evenemang i Europa? Vienna Comix är evenemanget för dig.

Vienna Comix är en av de största serietidningarna i Europa. Det är ett årligt evenemang som normalt arrangeras i april varje år.

Platsen för evenemanget är METAStadt i Wien. Kanske vill du kolla in detta evenemang medan du är i Wien, eller kanske Wien Comix kommer att vara din främsta motivation för att besöka Wien. Oavsett vad, ta med din Yoda-, Batman- eller kanske Spider-Man-dräkt och gör dig redo för ett fantastiskt evenemang tillsammans med tusentals andra komiska fans.

Wien Comix 2024

Plats: METAStadt Wien
Datum: 25-26 maj

Letar du efter boende nära MetaStadt i Wien? Vill du bo på ett billigt hotell eller en bra lägenhet? Titta på kartan nedan för prisexempel och för att hitta en plats att bo nära platsen för Vienna Comix.

Booking.com

Låter det coolt med Vienna Comix, men du vill hellre delta i någon annan festival, konsert eller evenemang istället? Titta på vår Wienkalender för att läsa om andra saker som äger rum i Wien. Där kan du också läsa om de mest kända attraktionerna i Wien, de coolaste aktiviteterna, de mest intressanta museerna, kollektivtrafik och flera andra intressanta ämnen.

Datum

maj 25 - 26 2024
Expired!

Platser

METAStadt
METAStadt
Dr.-Otto-Neurath-Gasse 3 1220 Vienna

Lämna ett svar