Home Events - Svensk Wien Guide Konserter Scooterkonsert i Wien 2024
scooter

Scooterkonsert i Wien 2024

Är du ett av det tyska bandet Scooter, som bildades 1993? H.P. Baxxter, Rick J. Jordan och Michael Simon är medlemmarna i bandet och Mr. Baxxter är sångaren som några av oss kanske minns när vi sjöng Hyper Hyper under vår barndom.

Är du redo att lyssna på Scooter när bandet kommer till Wien? Tänk, 2024 blir det två Scooter-konserter i Wien på den populära arenan Stadthalle. Men det som är intressant är att båda konserterna kommer att vara på samma dag. Som ett resultat kan du komma till Stadthalle för att dansa till Technomusic vid middagstid på en fredag. Med andra ord tar du bara en Big Mac på McDonald’s till lunch innan du hoppar upp och dumpar till rytmerna av Scooter. Efter konserten kan du koppla av innan du gör dig redo att hålla igång festen under hela helgen. Ett annat alternativ är att hoppa över Scooter-konserten vid lunchtid och hellre köpa biljetter till kvällskonserten som börjar kl 20.00.

Om inget av dessa alternativ är bra, varför inte resa till Budapest den 1 juni för att vara där på utomhuskonserten Scooter i den ungerska huvudstaden istället?

Scooterkonserter i Wien 2024

Datum: 12 april, 12:00 och 20:00
Plats: Wiener Stadthalle


Ett av de mest kända museerna i Wien. Du kan läsa mer om museerna i Wien här.

Var kan jag köpa biljetter till Scooter-konserterna i Wien?

Vill du köpa biljetter till en eller båda av Scooter konserterna i Wien? Är alla officiella biljetter sålda? Du kan köpa biljetter av andra direkt på marknadsplatsen som heter Viagogo. Där kan du också köpa biljetter till de andra Scooter-konserterna 2024, inklusive konserter i städer som Zürich, Amsterdam, Budapest, Freiburg, Nürnberg, Hamburg, Bremen, München och många andra.

Finns det några bra hotell nära Stadthalle?

Letar du efter ett hotell nära konsertlokalen? Vill du bo på gångavstånd så att du inte fastnar i trafiken eller någon annanstans och därmed kommer för sent till konserten? Nedan kan du se en karta som visar hotell och lägenheter i Wien nära Stadthalle.

Booking.com

Om du vill hitta ännu fler boendealternativ är det möjligt att zooma in och ut för att se ännu fler alternativ eller färre alternativ.

Vad mer ska jag göra när jag besöker Wien?

Vill du uppleva ännu mer av din resa till Wien? Du kan läsa mer om andra program och evenemang i vår Wienkalender. Men även om inget händer är Wien en fantastisk plats med vackra sevärdheter, intressanta museer och fantastiska restauranger året runt.

Datum

apr 12 2024
Expired!

Tid

All Day

Platser

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Kategori

Lämna ett svar