Celine Dion Wien 2024

Celine Dion kommer till Wien 2024. Hon kommer att uppträda i Stadthalle, och förhoppningsvis är konsertdatumet den här gången här för att stanna. De ursprungligen planerade datumen för Celine Dion-konserterna världen över har ändrats av olika skäl, så även i Wien.

Vill du lyssna på divan när hon kommer till den österrikiska huvudstaden? Det kan göras! Evenemanget är satt till den 28 mars 2024.

Celine Dion Wien 2024

Stadthalle
Den 28 mars 2024

Du kan läsa mer om vad som händer i Wien här.

Biljetter: Kan du inte köpa biljetter till Celine Dion-konserten i Wien på den officiella biljettsidan? Är alla biljetter sålda? Du kan köpa biljetter till evenemanget begagnat på Viagogo.

Vill du bo nära Wiener Stadthalle?

Letar du efter ett boende nära Wiener Stadthalle? Vill du lämna ditt hotell precis i tid för att nå konserten, eller kanske du skulle ha en kort väg tillbaka till din lägenhet eller hotell efter konserten? Ta en titt på kartan nedan. Där kan du se hotell och boendemöjligheter nära Wiener Stadthalle, vilket gör det lättare att hitta en plats som passar dig och dem du reser med.

Booking.com

Det har varit ganska mycket röra med denna Celine Dion-turné. Många konserter är inställda, men låt oss hoppas att denna konsert kommer att arrangeras som planerat i Wiener Stadthalle i mars 2024.

Datum

mar 28 2024
Expired!

Platser

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Kategori

Lämna ett svar