acdc concerts vienna

AC/DC Wien

Det blir flera fantastiska konserter och evenemang i Wien i sommar. Höjdpunkten är Taylor Swift-konserterna på Ernst-Happel-stadion i augusti, men vissa kommer inte att hålla med och säga att de två AC/DC-konserterna på samma stadion i juni kommer att bli ännu mer fantastiska. Som tur är behöver du inte bestämma dig… du kan uppleva både AC/DC och Taylor Swift i Wien i sommar.

Den första AC/DC-konserten hålls den 23 juni, medan den andra arrangeras den 26 juni. Lokalen har plats för mer än 50 000 personer och det förväntas bli helt fullsatt båda kvällarna. Bandet kommer att göra flera konserter i Dresden och München innan de kommer till Wien, och efter att de har lämnat scenen i Wien kommer AC/DC att resa till Zürich, och sedan till London. Det som verkligen är intressant är vad som kommer att hända efter det. AC/DC är extremt populärt i Tyskland, så den 13 juli kommer bandet att spela på Hockenheimring inför mer än 100 000 personer. Kommer inte det att bli en vild upplevelse?

Sommarens sista AC/DC-konsert i Europa hålls i Paris den 13 augusti. Vill du vara där på en av AC/DC-konserterna i Wien, eller kanske den på Hockenheim, eller kombinera en resa till Eiffeltornet med ”Highway to Hell”? Du kan köpa biljetter till alla AC/DC-konserter i Europa via länken nedan.

AC/DC-konserter i Wien 2024

Plats: Ernst Happel-stadion
Datum: 23 juni och 26 juni 2024
Biljetter: Viagogo (marknadsplats för konsertbiljetter)

Ernst Happel-stadion ligger nära tunnelbanestationen Praterstern i Wien. Det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik, och om du har tid före eller efter konserten kan du kolla in den vilda och fantastiska nöjesparken som ligger mellan tunnelbanestationen och stadion. Om du gillar löpartävlingar är detta det mest populära området i Wien för sådana tävlingar. Faktum är att det kommer att finnas flera löpartävlingar i detta område även i juni 2024, så om du är intresserad, läs mer om alla kommande löpartävlingar, utställningar, konserter och mer i Wien i sommar i vår evenemangskalender.

Vill du boka ett hotell nära stadion? Använd kartan nedan för att hitta ett hotell nära AC/DC-konserten till ett pris du har råd med.

Booking.com

Njut av de fantastiska AC/DC-konserterna i Wien i sommar. Om du vill läsa mer om kollektivtrafiken i Wien, de mest kända sevärdheterna i staden eller andra Wien-relaterade ämnen, titta runt i vår Wien-guide.

Datum

jun 23 - 26 2024

Tid

All Day

Platser

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Kategori

Lämna ett svar